Kalakäitlemise õpituba “Püügist söögini”

Vabaduse 50, Kärdla
info@hiiurand.ee

Kohalik rannakalur tutvustab traditsioonilisi püügvõtteid ja -vahendeid, räägib millised on piirkonna kalad ning millal ja kuidas neid püütakse.

Õpetame värsket kala käitlema – rookima, fileerima, soolama. Valmistame koos saagist maitsvad kalaroad. Õpitoas kasutame värsket kohalikku hooajakala ning toidud teeme vastavalt toorainele.

Soovime väärtustada kohalikku ressurssi, anda edasi traditsioonilisi oskusi ja tutvustada seeläbi kohalikku kultuuri. Õpetame kohalikku kala paremini tundma, seda ise valmistama ja väärikalt hindama.

Õpitoad toimuvad kaluri kodus õues eelneval kokkuleppel.

Galerii

On peatus teekonnal:

See objekt ei ole osa ühestki teekonnast

Sulle võib veel huvi pakkuda: