

Tere tulemast Hiiumaa Restoranide Nädalale!
12.-19.04.2025
Aprillis on kõik toiduhuvilised taas Hiiumaale mekkima oodatud! Tule veeda kevadine koolivaheaeg Hiiumaal!
Kaheksa päeva jooksul pakuvad kohalikud restoranid ja kohvikud erimenüüd ning lisaks toimuvad meelelahutus- ja spordisündmused.
Hiiumaa Restoranide Nädal on suurepärane võimalus tutvuda kohaliku toidukultuuriga, nautida mitmekülgset loodust ja külastada elamusterohket paradiisisaart.
Restoranide nädala erimenüüsid pakuvad:
Tuuletorni kohvik RUUDI

Oleme avatud:
E – R 15 – 21
L – P 12 – 21
EELROOG
Seeneravioolid trühvli ja küüslauguse võikastmega
Marineeritud seened, trühvel, seenepuljong, panko seene puru, küüslaugu või kaste
9 €
Säina tortelliinid sidruni-valgeveini vahu ja krõbeda kalanahaga
Säina mari, lõhe mari, kalanahakrõps, sidruni valgeveini vaht
9 €
PEAROOG
Valge kala salsa verde, gnocchi ja röstitud köögiviljadega
Kala, charred punane kale, brokkoliini, salsa verde
17 €
Seenekroketid krõmpsuva marineeritud salati ja ürdise majoneesiga
Marineeritud köögivilja salat, tüümiani majonees
17 €
MAGUSTOIT
Sokolaadi kera, kirsid ja karamelli kaste samblal
Šokolaadi pall, kirsi "moos", karamelli kaste
7 €
Kolmekäigulise menüü hind: 33 €
BRONEERI LAUD: +372 5870 0019
Hiiumaa Pruulikoja Resto

Oleme avatud:
E-K 12-20
N 12-22
R-L 12-00
P 12-20
NB! Köögi sulgeme tund enne resto sulgemist.
Seekordsel Hiiumaa Restoranide Nädalal teeme Pruulikojaga kummarduse Prantsusmaale, kust iial ei puudu värskus, lihtsus, kergus ning mille road peegeldavad kohalikku kultuuri, eripärasid ning päikeselist eluolu. Meie peapruulmeister Tim küpsetab värsket Prantsuse saia ning teeb oma kodukoha järgi pardiliha rillette. Puudu ei ole ka erilised Prantsuse veinid, mille paneb meie menüüga sobituma Prike veiniekspert-sommeljee Kristel Niit.
EELROOG
Moules Marinières I Sinimerekarbid valgeveinikastmes
Siidine ja pehme eelroog, kus kohtuvd sinimerekarbid, küüslauk, valge vein, petersell ja ohtralt võid. Tegemist on suurepärase eelroaga, mis juhatab sisse ülejäänud käigud.
13 €
PEAROOG
Boeuf Bourguignon I Veiselihapada punaveinikastmes
Beef Bourguignoni ehk Burgundiapaja ehk veiselihapaja punaveinikastmes retsept on rikkalik, maitsev ja täis traditsioone! Aeglaselt küpsetatud veiseliha punase veini kastmes köögiviljadega on elegantne, kuid piisavalt lihtne roog, mis meeldib alati kõigile.
18 €
MAGUSTOIT
Tarte Au Citron Meringuée I Sidruni-beseekook Lavendlitalu lavendlitega
Selles magusas ja hapukas sidruniunenäos saavad kokku võine muretaigen, ülipehme sidrunitäidis ja kuldsed besee keerised. Et rikastada maitseelamust, lisame peale ka veidi meie oma paradiisisaare lavendlit Lavenditalult.
7 €
Tasuta lauda: Pardiliha rillette koos ficellega
Valmistajaks meie peapruulmeister, kes on poole oma elust elanud just Prantsusmaal. Ficelle on traditsiooniline Lõuna-Prantsusmaalt pärit baguettest õhem sai, mille valmistamiseks kasutame me nii naturaalset juuretist kui oma pruulikoja õllepärmi. Rillette on aga prantsusepärane rustikaalsem määre, mille valmistame pardilihast ning mis sobib ideaalselt serveerimiseks värske saiaga.
Kolmekäigulise menüü hind: 35 €
BRONEERI LAUD: +372 5887 1200, info@hiiumaapruulikoda.ee
Utoopia nr 9

Oleme avatud:
iga päev kell 12.00-20.00
EELROOG
Peedicarpaccio kitsejuustu ja kadakamarjakastmega
PEAROOG
Surf n' turf ehk veis ja krevetid
MAGUSTOIT
Šokolaadi-apelsinimousse
Kahekäigulise menüü hind (peedicarpaccio + šokolaadi-apelsinimousse): 17 €
Kolmekäigulise menüü hind: 35 €
BRONEERI LAUD: +372 5625 0602
iiUmekk resto

Oleme avatud:
Reede, 11.04 18.00-22.00
Laupäev, 12.04 12.00- 22.00
Reede, 18.04 18.00-22.00
Laupäev, 19.00 12.00- 22.00
EELROOG
Tallesüdame tartar / Shichimi togarashi / Amba
Säinas / fermenteeritud tšilli / tomat
PEAROOG
Merikuradipõsk / miso-maisipüree / chorizo / koorikloomakaste
Veisekeel / röstitud Roma / sibula kreem / EMA kaste
MAGUSTOIT
Käsitööjogurti panna cotta / vaarikas
Kolmekäigulise menüü hind: 35 €
(hind sisaldab ühte eelrooga, pearooga ja magustoitu)
BRONEERI LAUD: +372 5911 1258

Kao Thai
Menüü küpseb!
BRONEERI LAUD: +372 513 9103

Rannapaargu restoran
Oleme avatud:
Menüü küpseb!


















Kohtumiseni Hiiumaa restoranide nädalal!
Hiiumaa Restoranide Nädalat korraldab Hiiumaa Turismiklaster (Hiiumaa Arenduskeskus).