Loading Events

Tenniseturniir “Paarist baarini”

Fri, 18. April, 2025 - Sat, 19. April, 2025
baar

Kuna munadepüha puhul on meile antud lisa puhkepäev siis suure reede hommikul alustame kohe segapaaridele mõeldud paarismängu turniiriga. Võistlema pääsevad 16 kiiremini registreerunud paari.

Turniir on olümpiasüsteemis ja kõik kohad mängime välja. See tähendab seda, et kõiki ootab ees neli mängu, mis mängitakse kolmest setist parem ning seisul 40:40 on otsustav punkt. Otsustava setina mängitakse kiire lõppmäng 10ne punktini. Miinusringide mängude setid algavad seisult 2:2.

Laupäeval hommikul alustab naiste paarismängu võistlus ja pealelõunal hõivavad väljaku mehed, et samuti edukaim paar välja selgitada. Sõltuvalt osalejate arvust, tekib turniirisüsteem aga igal juhul garanteerime kõigile vähemalt 3 mängu.
Karikad ja auhinnad ootavad kõiki esikolmikusse jõudnud mängijaid. Lisaks on kingikotid miinusringide võitjatele. Reedesel võistlusel pakume ka sooja suppi.

Tabelite loosimine toimub hiljemalt 48 tundi enne turniiri algust. Üheskoos katame ka võistlustega seotud kulutused ja selleks otstarbeks oleme tänulikud kui reedesel turniiril võtad endaga kaasa 50 eurot -ning laupäeval 30 eurot inimese kohta.
Pühapäeval magame une korralikult täis ja tõmbame hinge, et naeratus näol alustada järgnevat kevadist töönädalat.

Date
Fri, 18. April, 2025 - Sat, 19. April, 2025

Organizer

Venue

Hiiumaa Spordikeskus
Põllu 27
Kärdla, Hiiumaa 92414 Eesti
+ Google Map
Phone:
57446644
View Venue Website