Lade Veranstaltungen

Tenniseturniir „Wiscosa Hõbekala ja ölle kapp“

Sa, 31. Mai, 2025 - So, 1. Juni, 2025
wiscosa

On kevad! Linnud laulavad, õhus on tärkava looduse lõhna ja õrn tuuleõhk silitab juukseid. Ega`s muud kui vahetame kõblad reketite vastu ja võtame laupäev-pühapäev suuna Kärdla südames asuvatele tenniseväljakutele. Üldiselt meil on ilmataadiga lepitud kokku, et saame välishooajaga pihta hakata. Kui aga taevast tuleb mingit kahtlast ollust alla siis läheme Hiiumaa Spordikeskusesse ja mängime oma mängud seal ära.

Selle võistluse omapära on nüüd see, et kõik toimub kahes tugevusgrupis. „Vanad kalad“ pundis mängivad need kes on kunagi liigades mänginud või tunnevad ennast nii tugevalt, et võiks liigades mängida. „Värsked kalad“ grupeeringus on algajad. Kui sa ise ei oska ennast kuhugi paigutada siis korraldajana oleme valmis nõu andma ja aitama. Esimese päeva lõpetame erineval kujul hõbekala ja Hiiumaa kesvamärjukest mekkides. Kui nüüd meenutada eelmise aasta turniiri siis see märjuke maitses eriti hästi veel pühapäeva hommikul

Võistlusele pääseb mõlemas tugevusgrupis 16 kiiremini registreerunud paari ja tavaliselt esimesed mängud algavad kell 10.00. Tugevamas grupis on kindel eeldus, et tegu on segapaariga aga algajate grupis vahet ei ole – paar on paar. Turniir on olümpiasüsteemis ja kõik kohad mängime välja. See tähendab seda, et kõiki ootab ees neli mängu. Kõik need mängitakse kolmest setist parem ning seisul 40:40 on otsustav punkt. Otsustav sett mängitakse kiire lõppmäng 10ne punktini. Miinusringide mängude setid algavad seisult 2:2. Õhtul kella kaheksaks on tavaliselt parimat selgunud.
Tabelite loosimine toimub hiljemalt 48 tundi enne turniiri algust. Üheskoos katame ka võistlustega seotud kulutused ja selleks otstarbeks oleme tänulikud kui võtad endaga kaasa 50 eurot inimese kohta.

Karikad ja auhinnad ootavad kõiki esikolmikusse jõudnud mängijaid. Lisaks on kingikotid miinusringide võitjatele.

Zeit
Sa, 31. Mai, 2025 - So, 1. Juni, 2025

 

Veranstalter

Veranstaltungsort

Hiiumaa tenniseklubi tenniseväljakud
Turu 7
Kärdla, 92414
Google Karte anzeigen
Telefon:
53303832
Veranstaltungsort-Website anzeigen