Ladataan Tapahtumat

Hiiumaa Kino: ”Elli ja kollide tiim”

ke, 2. lokakuun - 18:00
|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma su, 29. syyskuun, 2024 klo 16:00

Yksit tapahtuma ke, 2. lokakuun, 2024 klo 18:00

maxresdefault

Ellie on kõige tavalisem helesinise värvusega kummitustüdruk. Ta on 13-aastane ja tema peamine unistus on saada suur ilus pere ja mitte kunagi, mitte kunagi kedagi hirmutada. Kuid onu Kamraad, vana kummitus, kellega Ellie elab vanas maalossis, lendab aga pead vangutades ja ei suuda uskuda, et nii noor ja vallatu tüdruk ei taha õppida hirmutama! Lõppude lõpuks on hirmutav kummitus olla palju parem kui inimene! Esiteks sellepärast, et kummitused ei sure! Inimesed võivad saada igasuguseid viiruseid ja inimeseks olemine on väga ohtlik!

Võib-olla oleks nad jätkanud lõbusalt läbi seinte läbimise õppimist, kuid ühel päeval juhtus midagi, mida keegi ei osanud ette näha. Onu Chamberlain rööviti intelligentsete droonide – quantrixide poolt ja paigutati kõrgesse torni, lukustatud klaaspuuri. Seal on sadu sarnaseid õnnetuid vange, keda inimesed nimetavad koletisteks. Neid hoitakse vanglas ainult sellepärast, et nad on erinevad. Oma onust ilma jäänud Ellie asub tundmatusse maailma ühe eesmärgiga – leida ja päästa ta! Kui ta rändab läbi fantastilise linna ja varjab end kurja Quantrixi eest, satub ta kogemata mahajäetud pööningule, kus ta kohtub maailma eest peidus olevate koletistega: heasüdamliku, karvase ja väga suure hirmuäratava Martha, vampiir Vangruftise ja veidrikuga Knarf Frankensteini. Alguses pelgavad nad kõik Ellie’t, kuid peagi saavad neist parimad sõbrad, kes julgust kokku võttes asuvad seikluslikule päästeoperatsioonile. Tuleviku maailmas satuvad koletised ohtu! Kas Ellie suudab koondada meeskonna sarnaste sõpradega, kasutada oma supervõimeid ja päästa oma onu ja teised vangistatud koletised?

Lõbus animafilm kogu perele erakordsest julgusest, sihikindlusest ja unistuste täitumisest, mis aitab leida mitte ainult parimaid sõpru, vaid ka tõelise perekonna, kinodes alates 27. septembrist.

Aika
ke, 2. lokakuun - 18:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma su, 29. syyskuun, 2024 klo 16:00

Yksit tapahtuma ke, 2. lokakuun, 2024 klo 18:00


Hinta
6€ - 7€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kärdla Kultuurikeskus