Loading Sündmused

Hiiumaa Kino: “Muumiad”

T, 28. veebruar, 2023 - 17:30 - 19:00
|Korduvad Sündmus (See all)

One event on T, 28. veebruar, 2023 at 17:30

One event on N, 2. märts, 2023 at 17:30

Mummies_FC_OPB_1150x425_EE

„Muumiad“ on lõbus animeeritud seiklusfilm kolmest Egiptuse muumiast, kes elavad salajases maa-aluses linnas, mis on peidetud iidse Egiptuse maapõue. Muumiate triosse kuulub printsess, endine võidusõidukangelane, ja tema noorem vend oma beebikrokodillist lemmikloomaga. Mitmete erinevate sündmuste jada viib muumiad tänapäeva Londonisse, kus nad asuvad pöörasele ja lõbusale teekonnale, et leida ülesse iidne sõrmus, mis kunagi kuulus kuninglikule perele, aga mille varastas auahne arheoloog lord Carnaby.

Hispaania režissööri Juan Jesús García Galocha ja Warner Bros. Picturesi animeeritud seiklusfilmis „Muumiad“ annavad filmi eestikeelses versioonis filmikangelatele hääle mitmed tuntud Eesti näitlejad. Film on dubleeritud eesti keelde dubleerimisstuudios Orbital Vox Stuudiod.

Filmi režissöör on Juan Jesús García Galocha ehk „Galo“, kes tuleb välja oma mängufilmi debüüdiga, olles kunstilise juhina kaasa löönud sellistes filmides nagu „Rändur Tad ja kadunud linn“ ja „Rändur Tad ja kuningas Midase saladus“. Filmi stsenaariumi kirjutasid Jordi Gasull ja Javier Barreira, kes on saanud Goya auhinna parima stsenaariumi eest filmiga „Rändur Tad ja kadunud linn“. Filmi produtsent on Jordi Gasull, kes on võitnud kolm Goya auhinda parima animafilmi eest – „Rändur Tad ja kadunud linn“, „Võidujooks“ ja „Rändur Tad ja kuningas Midase saladus“. Pedro Solis, samuti Goya auhinna pälvinud stsenarist ja lavastaja, on kaasatud filmi Core Animation Stuudio juhina.

Filmile „Muumiad“ lõi muusika Goya auhinna võitja Fernando Velazquez, kes on mitmeid kordi töötanud kiiduväärt hispaania režissööri J. A. Bayonaga. Filmis kõlab kolm originaallaulu, sh. „Ma olen täna“, „Uus laul“ ja „Sõrmuse laul“, mille sõnad kirjutas produtsent ja stsenarist Jordi Gasull.

Aeg
T, 28. veebruar, 2023 - 17:30 - 19:00

|Korduvad Sündmus (See all)

One event on T, 28. veebruar, 2023 at 17:30

One event on N, 2. märts, 2023 at 17:30


Hind
5€ – 6€

 

Korraldaja

Hiiumaa Kino
E-post:
info@hiiumaakino.ee

Asukoht

Kärdla Kultuurikeskus